Mag. Matej Čujovič je študiral na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani, kjer je leta 2001 diplomiral. Naslednje leto se je zaposlil kot pripravnik na Višjem sodišču v Ljubljani. Magistrsko delo z naslovom “Oblike krivde in njihov pomen v Obligacijskem zakoniku” je uspešno opravil leta 2007, ko je bil tudi izvoljen za sodnika. Od leta 2007 do marca 2012 je sodil v civilnih zadevah na Okrajnem sodišču v Ljubljani, od tedaj pa je višji sodnik na civilnem oddelku Višjega sodišča v Ljubljani, kjer sodi tudi v družinskih zadevah. V letih 2009 do 2012 je bil član Sodnega sveta Republike Slovenije.
Ima bogate predavateljske izkušnje na izobraževanjih za sodnike, odvetnike, sodno osebje, izvedence, tolmače in študente, tako doma kot v tujini. Je avtor številnih strokovnih člankov ter udeleženec mednarodnih in nacionalnih strokovnih konferenc.
Mag. Čujovič je ljubiteljski igralec in je za svoje igralske dosežke prejel več nagrad (Severjeva nagrada za najboljšo igralsko stvaritev v slovenskem ljubiteljskem gledališču, 2013; Čufarjeva plaketa za najboljšo moško vlogo 2001 in 2014).

Prikaz rezultata

Shopping cart

0

No products in the cart.