POGOJI POSLOVANJA – SPLETNA TRGOVINA

Splošni prodajni pogoji  POSLOVNE ZALOŽBE MB, ZALOŽNIŠTVO D.O.O. in ZALOŽBE WD

CENE

Vse cene so v evrih in vključujejo DDV. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini in se PZ MB d.o.o. lahko razlikujejo od cen v veleprodaji in maloprodajni trgovini PZ MB d.o.o. in Založbe WD. PZ MB d.o.o. in Založba WD si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen asortimana brez predhodnega obvestila. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. V primeru, da je podatek o ceni napačen oziroma v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, ponudnik kupcu omogoči odstop od nakupa, hkrati pa se trudi poiskati rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo. Nekatere slike v spletni trgovini so simbolične.

NAROČILA

Po oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli obvestilo s katerim potrjujemo prejem naročila v čakalno vrsto. Običajno prejmete elektronsko obvestilo v 5 minutah, lahko pa se to časovno podaljša zaradi različnih nastavitev elektronskih poštnih odjemalcev.

PZ MB d.o.o. in Založba WD si pridržuje pravico do zavrnitve naročila v primeru, da artikla ni več na zalogi ali očitno napačnih cen, ki lahko nastanejo v primeru napak pri avtomatiziranih prenosih, o čemer vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času. V primeru nejasnosti, preverjanja podatkov ali zagotavljanja pravilne dobave vas lahko pokličemo na telefonsko številko, ki ste jo vnesli v področje “Moj račun” oz. ob oddaji naročila.

Kupljeno blago je dobavljivo običajno od 2 do 15 delovnih dneh. Zaradi praznikov ali vikendov se lahko čas pošiljanja podaljša, zato vas prosimo za razumevanje. V primeru, da naročila zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo dostaviti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo po telefonu ali na vaš elektronski naslov. Blago bomo pripravili v dogovorjenem roku in poslali na vaš naslov. V primeru, da ste naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo po telefonu ali na vaš elektronski naslov. Za kupljeno in dobavljivo blago v Hrvaško, Bosno in Hercegovino, Srbijo, Črno goro in Makedonijo in ostalih držav znotraj EU je plačilo možno samo po predračunu.

Določenih artiklov ni možno naročiti preko spletne trgovine Založbe WD, lahko pa jih kupite v veleprodaji oziroma v naši maloprodajni trgovini.

Po prejemu kupnine bomo vaše naročilo zaključili in vam po pošti poslali račun.

PREKLIC NAROČILA

Prejeta naročila preko spleta lahko brez dodatnih stroškov prekličete do prejema elektronskega sporočila ” Podrobnosti naročila”. Obvestilo o preklicu naročila je možen po elektronski pošti zalozbawd@amis.net. V elektronskem sporočilu navedite ime, priimek, naslov, telefonsko številko, številko naročila, v zadevi pa preklic naročila.

PLAČILO

Ob nakupu v spletni trgovini Založbe WD lahko izbirate med naslednjimi načini plačila:

– po povzetju z gotovino – velja samo za Slovenijo (provizijo poštne dostave plača naslovnik),

– plačilo po predračunu na TRR SI56 6100 0000 6399 825  –  velja za Slovenijo, Hrvaško, Bosno in Hercegovino, Srbijo, Črno goro in Makedonijo in ostale države v EU  (provizijo poštne dostave plača naslovnik)

Primer izpolnjenega UPN obrazca:

DOSTAVA

Dostavo izvajamo v sodelovanju s Pošto Slovenije ali preko logističnih podjetjih City exspress, GLS, Intereuropa, Ups, TNT. Kupljeno blago je dobavljivo običajno od 2 do 15 delovnih dneh. Zaradi praznikov ali vikendov se lahko čas pošiljanja podaljša, zato vas prosimo za razumevanje. V primeru, da naročila zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo dostaviti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo po telefonu ali na vaš elektronski naslov.

STROŠEK DOSTAVE

Ob spletnem nakupu provizijo poštne dostave plača naslovnik. Navedeni pogoji dostave veljajo le pri nakupu v spletni trgovini Založbe WD.

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA

V primeru, da želite iz kateregakoli razloga odstopiti od kupoprodajne pogodbe oz. naročila, lahko v 8 dneh  to pisno sporočite na spodaj navedeni naslov ali po e-pošti zalozbawd@amis.net, ne da bi vam bilo za to treba navesti razlog. 8-dnevni rok začne teči z dnem, ko ste prejeli blago. Edini strošek, ki vas bremeni v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga.

Če ste blago že prejeli in od pogodbe oz. naročila odstopate, morate blago nepoškodovano, z originalno embalažo in v nespremenjeni količini vrniti Založba WD v 8 dneh po poslanem pisnem sporočilu po elektronski pošti zalozbawd@amis.net, da odstopate od pogodbe navesti Ime, priimek, naslov, telefonsko številko, številko naročila in vaš TRR. Blago morate vrniti skupaj z vso pripadajočo dokumentacijo in računom. Vrnitev prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Če boste prevzeto blago vrnili, vam bomo kupnino vrnili, takoj ko prejmemo blago nepoškodovano, z originalno embalažo in v nespremenjeni količini, najkasneje pa v 30 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe na vaš TRR.

Blago lahko vrnete osebno ali po pošti na naslov:

Založba WD ali PZ MB D.O.O.
Prečna ulica 16,
2212 Šentilj v Slov. goricah,
SI-Slovenija

Tel: + 386 (0)2 620 33 61
E-naslov: info.pz@amis.net

Delovni čas: od ponedeljka do petka od 8. do 15. ure. Pri osebnem vračilu blaga se morate predhodno dogovoriti, to lahko sporočite na zgornji e-naslov ali po telefonu. Pri vračilu blaga je potrebno poleg blaga predložiti tudi račun. Na vašo željo vam lahko blago zamenjamo za drugo ali pa vam vrnemo kupnino.

REKLAMACIJE

V Založbi WD IN PZ MB d.o.o. se zavedamo pomembnosti reklamacij, zato se trudimo, da jih rešimo v najkrajšem možnem času in v obojestransko zadovoljstvo, vsekakor pa skladno z zakonsko veljavnimi določili. Izdelke lahko reklamirate v PZ MB d.o.o. in Založbi WD, Prečna ulica 16, 2212 Šentilj v Slov. goricah oz. po dogovoru.

VARNOST

Poskrbeli smo, da bo vsak nakup v spletni trgovini Založbe WD popolnoma varen. Vsi zaupni podatki, ki se prenašajo preko spleta (osebni podatki, podatki o nakupih ), so ustrezno kodirani, zato jih tretje osebe ne morejo prebrati.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno originalno programsko opremo (posodobljeno protivirusno zaščito) svojega računalnika.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega mesta v celoti ostali hranjeni, varovani in obdelovani izključno s strani podjetja Založba WD.. Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bomo ravnali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

Osebni podatki, ki so pridobljeni preko spletne trgovine Založbe WD, za namen izvedbe spletnega nakupa, se uporabljajo izključno za potrebe izvedbe in dostave naročila.

ODJAVA OD E-NOVIC

Odjava iz seznama prejemnikov e-novic je možna kadarkoli. Zahtevek za ukinitev registracije mora biti poslan z elektronskega naslova, s katerim je bil uporabniški račun odprt. V zavihek “Odjava” vpišite vaš e-naslov, s klikom na gumb “odjava” pa to tudi potrdite. Odjavite se lahko tudi s klikom na odjavno povezavo v katerihkoli od prejetih eNovic. Zaradi specifičnosti poslovnega procesa in tehničnih omejitev je mogoče, da boste v 20 dneh od datuma vaše odjave še prejeli našo e-pošto, v primeru, da je bila e-pošta že poslana oziroma v fazi pošiljanja. V tem primeru se vam opravičujemo in vas prosimo za razumevanje.

ODVEZA ODGOVORNOSTI

Vsebino, objavljeno na straneh spletne trgovine Založbe WD je dovoljeno uporabljati in reproducirati le v nekomercialne namene, pri čemer pa je potrebno ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah.

Založba WD, zagotavlja kar najbolj ažurno in natančno vsebino svojih spletnih strani, vendar ne prevzema nobenih garancij o njeni ažurnosti in/ali natančnosti.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Založba WD IN PZ MB d.o.o., ali katerakoli izmed drugih pravnih ali fizičnih oseb, ki so sodelovale pri nastanku in izdelavi spletne trgovine Založba WD, ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh trgovine Založbe WD ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Objavljene fotografije in video posnetki so simbolični in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Založba WD si pridržuje pravico do sprememb pogojev poslovanja preko spletne trgovine Založbe WD kadarkoli, kakorkoli in brez predhodnega opozorila.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping